ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПСИХОЛОГІЧНОГО ВИВЧЕННЯ Я-КОНЦЕПЦІЇ - Кірєєва, Уляна (Психологія і суспільство, 2017)
У статті проаналізовані зарубіжні та вітчизняні підходи щодо теоретичного осмислення Я-концепції як конструкту сучасної психології, а також розмежовані її онтогенетичні та феноменологічні відмінності та обґрунтовані статико-динамічні факти розвитко-вого функціонування.