СУЧАСНІ ПАРАДИГМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ: ТЕОРЕТИКО-ФІЛОСОФСЬКЕ ОСМИСЛЕННЯ - Гончарук-Чолач, Тетяна (Психологія і суспільство, 2017)
У статті здолана традиційна практика пріоритетного викладу якогось одного науково визначеного матеріалу. Натомість відрефлексовані тенденції і переваги сучасних парадигм державного управління з філософських позицій, коли основний сегмент розвідки становить аналіз концепцій видатних мислителів епохи Постмодерну, які формують номенклатуру сучасних методів державотворення. У будь-якому разі глибоке розуміння принципів і методів досліджуваного управління уможливлює проведення ефективної керівної діяльності, спрямованої на поліпшення добробуту людей, підвищення якості людського життя, створення громадянського суспільства.