СУБ'ЄКТИВНІ ОБРАЗИ ДЕПРЕСІЇ У ПІДЛІТКІВ ЯК ПРЕДМЕТ ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕФЛЕКСІЇ - Бігун, Неля (Психологія і суспільство, 2017)
Стаття присвячена дослідженню особливостей індивідуальних депресивних переживань у школярів підліткового віку.