ПСИХОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФЕНОМЕНА МАЙДАНУ - Ткаченко, Олександр (Психологія і суспільство, 2017)
У своїх попередніх роботах нами запропонована психологічна концепція справи життя, що базується на нововведеній категорії “справа життя” і відповідній психологічній практиці як альтернативі наявним підходам у психологічній науці та системі життя-діяльності [13; 14; 15]. У цьому контексті видається можливим і доречним висвітлити психологічну, соціальну і духовну сутності феномена Майдану як цілісного утворення. Для цього сформулюємо емпіричну і теоретичну гіпотези.