ПАВЛО ФЛОРЕНСЬКИЙ ПРО МАГІЧНІСТЬ СЛОВА - Сагач, Галина (Психологія і суспільство, 2017)
Видатний релігійний філософ, богослов Павло Флоренський (1882-1937 роки) ґрунтовно досліджував питання магічності слова [2; 4; 5; 6]. Він - автор оригінальних поглядів з цього питання, які становлять інтерес для теорії ораторського мистецтва, педагогічної діяльності та сучасних психопрактик.