ІСТОРІЯ ЕСТЕТИЧНИХ УЧЕНЬ: ВНУТРІШНЯ МЕТОДОЛОГІЯ КУРСУ - Лосєв, Олексій (Психологія і суспільство, 2017)
Цей твір є обробкою курсу історії естетичних учень, який я упродовж багатьох років читав у Московській державній консерваторії та інших ВНЗ Москви і провінції. В його основу закладено низку принципів, * про які слід сказати завчасно, тому що багато з цього уявляється мені самому не завжди і не всюди сумісним та бездоганним.