ЕМОЦІЙНІ СТАНИ БІЗНЕСМЕНІВ ТА ШЛЯХИ ЇХ КОРЕКЦІЇ - Чернявська, Тетяна (Психологія і суспільство, 2017)
У статті розглядаються теоретичні аспекти емоційності бізнесменів. Емпіричний матеріал присвячений дослідженню емоційних станів власників виробничих підприємств, приватних підприємців, топ-менеджерів. Одержані результати можуть бути використані для розробки ефективних методів і засобів психологічної корекції їх негативних емоційних станів.