МАТЕМАТИЧНІ ОПЕРАЦІЇ ІЗ СУБ’ЄКТИВНИМИ ЧАСОВИМИ ІНТЕРВАЛАМИ ЯК МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЧАСОВОГО МЕХАНІЗМУ ІНДИВІДА - Полунін, Олексій (Психологія і суспільство, 2017)
У статті розглядається застосування математичних операцій із суб’єктивними часовими інтервалами для вивчення особливостей функціонування часового механізму індивіда. Операції з часовими інтервалами на кшталт додавання, віднімання, множення та ділення пропонується використовувати поряд із традиційними методами, щонайперше такими, як відмірювання, відтворення й оцінювання. Завдяки цьому уможливлюється більш глибоке дослідження роботи часового механізму індивіда та отримання нових даних про передачу інформації між компонентами цього механізму.