МОТИВАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ПРОФЕСІЙНОЇ АДАПТАЦІЇ - Пилипенко, Наталія (Психологія і суспільство, 2017)
Мета статті : спроба обґрунтування змісту поняття “мотиваційний механізм адаптації особистості студентів до нових умов діяльності”, зважаючи на кризовий перебіг професійного становлення