ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ВНУТРІШНЬОЇ СУПЕРЕЧЛИВОСТІ ПСИХІКИ СУБ’ЄКТА ІЗ ФЕНОМЕНОМ ЕДІПОВОГО КОМПЛЕКСУ - Аврамченко, Світлана (Психологія і суспільство, 2017)
В дослідженні проблеми внутрішньої суперечливості психіки нами вивчався феномен Едіпового комплексу.