ПОРІВНЯЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СТАТІ НА САМООЦІНКУ ЮНАКІВ І ДІВЧАТ - Самойленко, Євген (Психологія і суспільство, 2017)
Мета статті полягає в тому, щоб на основі аналізу результатів соціально-психологічного дослідження, яке проведене серед студентів других курсів технічних та гуманітарних спеціальностей чотирьох ВНЗ міста Донецька (факультет підприємництва, будівельно-архітектурний, економічний і психологічний факультети) виявили зумовленість самооцінки студентів різних спеціальностей статево-рольовими відмінностями.