ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОВЕДІНКИ ОСОБИСТОСТІ ВІД ВПЛИВУ ПРОБЛЕМОГЕННОГО СОЦІУМУ - Орбан-Лембрик, Лідія (Психологія і суспільство, 2017)
Здійснюється соціально-психологічне обґрунтування залежності поведінки особистості від нормативних вимог суспільства, аналізуються різноманітні форми прояву соціального напруження, асоціалізації особистості.